Cookies- og Brukervilkår

Del bildene på sosiale medier

Bildene dine vises lett frem til familie og venner via de populære sosiale nettverkene. Her viser vi hvordan du gjør det, og vi kommer også med tips om hvilken tjeneste som er best.

  • 16.03.2013

Last ned filen - bare for brukere

De sosiale mediene var i begynnelsen spesielt interessante for unge mennesker. men i dag har vi alle blitt med på fenomenet. De største og viktigste sosiale mediene er en stor del av hverdagens kommunikasjon på det private planet mellom venner og familie, men også på det offentlige plan, f.eks. mellom den amerikanske presidenten Obama eller popsangere som Madonna og alle dem som er interesserte i dem. Alle vesentlige offentlige personer, enten det gjelder en politiker eller en rockesanger, kan få ut budskapet sitt svært raskt og veldig bredt via de sosiale mediene.

Man kan bruke sosiale medier på mange måter, men det mest interessante er naturligvis når det er mulig å legge ut sine egne bilder på en enkel og logisk måte, så man med få klikk kan få respons fra både venner og andre brukere av tjenesten. En av fordelene er at du kan vise frem de flotteste blinkskuddene og med det samme få kritikk og skape en dialog, så du kan bli en bedre fotograf.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev