Cookies- og Brukervilkår

Derfor bør du ha Windows 8 til bilder

Med det nye oerpativsystemet smelter Microsoft sammen det beste fra den tradisjonelle pc-en med fordelene ved netbrett, så det blir lettere og morommere å jobbe med bilder i Windows 8.

  • 24.02.2013

Last ned filen - bare for brukere

Brukersnittet i Windows har stort sett vært uforandret siden 1995, men det er det gjort grundig om på nå med den nyeste utgaven. Windows 8 byr nå på to forskjellige brukersnitt, som man enkelt kan skifte imellom. Det nye brukersnittet har store levende felter som oppdateres med f.eks. nyheter eller de ferskeste bildene, og selv om den er optimert til bruk med berøringsfølsomme skjermer, kan man utmerket bruke mus og tastatur.

Det mest geniale trekket i det nye operativsystemet er at man lynraskt kan skifte til et tradisjonell brukersnitt med Skrivebord og oppgavelinje. Det betyr at man kan kjøre fullversjoner av programmer som Elements, Lightroom og Photoshop på et nettbrett. I tillegg til at man kan ha et fullblods bildebehandlingsprogram med seg på farten, kan man også dra nytte av den berøringsfølsomme skjermen, så det blir enda lettere å bildebehandle. Og fordelene fra nettbrettene sniker seg nå også over i stasjonære og bærbare pc-er. Mange nye datamaskiner med Windows 8 har nemlig - foruten mus og tastatur - berøringsfølsomme skjermer.

Her kan du lese om mange av de nye fordelene i Windows 8. Du får også tips til hvordan du kan få det beste ut av det nye operativsystemet.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev