Cookies- og Brukervilkår

Flottere HDR-bilder helt uten vansker

Med det nye programmet HDR Exposure 3 er det ikke lenger nødvendig med stativ for å få skarpe bilder med massevis av detaljer.

  • 29.07.2013

Amerikanske Unified Color er kjent for sin spesielle HDR-prigramvare, hvor farger og lysinformasjoner blir justert separat i et stort fargerom for å oppnå maksimal bildekvalitet. Med versjon 3 av programmet HDR Exposure er det blitt enda bedre.

Først og fremst har HDR Exposure 3 fått en ny teknologi til å matche de forskjellige eksponeringenes plasseringer, så det ikke lenger er strengt nødvendig å bruke stativ for å få skarpe sammensmeltninger. Samtidig er det kommet en effektiv funksjon til å fjerne bevegelige elementer i motivet, så de bare ses én gang og ikke opptrer som spøkelser flere steder.

Bildekvaliteten er også blitt styrket i den nye versjonen. En ny såkalt Adaptive Tone Mapping sørger for at det både er flott kontrast og massevis av detaljer i hele toneområdet fra skygger til høylys. HDR Exposure 3 er et selvstendig program som koster rundt 700 kroner når man kjøper det fra firmaets hjemmeside unifiedcolor.com. Man kan også få versjonen 32 Float v3, som er en plug-in til Photoshop og koster 500 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev