Cookies- og Brukervilkår

Google klar med nytt fotoprogram

Med den nye smart-appen Google Fotos til Google Phone og iOS, gjør Google det både enklere og morsommere å lagre og dele bilder.

  • 04.06.2015

Google er klar med sin nye app Fotos, som fås både til Googles operativsystem og Apples iOS. Appen er gratis, og man får ubegrenset med plass til bilder i skyen med en maksimal størrelse på 16,0 megapiksler per bilde. Bildene blir automatisk lagret og synkronisert, så de befinner seg trygt og er tilgjengelige på alle de enhetene man bruker. Bildene komprimeres, men lagres i en oppløsning som gjør det mulig å skrive ut i høy oppløsning.

Google organiserer automatisk bildene dine etter mennesker, steder og viktige begivenheter, så man ikke trenger å gi bildene emneord eller opprette album. Programmet er også i stand til at sette sammen panoramaer eller HDR-bilder automatisk. Google Fotos kan til og med sette sammen en liten video med noen bilder og videoklipp fra en bestemt begivenhet. Her kommer videoen automatisk ut med effekter og musikk som kan deles. Vi har allerede prøvd appen, og vi er temmelig begeistret for alle de smarte funksjonene, som virker overraskende godt. Apple har fått kamp til målstreken her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev