Cookies- og Brukervilkår

HDR av høyeste kvalitet

Med den nye versjonen av det gode HDR-programmet Photomatix Pro 5 kan du lett få naturlige bilder fra eksponeringene dine. Det er også blitt bedre til å fjerne spøkelsesaktige elementer.

  • 19.12.2013

Programmet Photomatix Pro var lenge det eneste rette valget når det handlet om å samle flere eksponeringer av samme motiv til et HDR-bilde med massevis av detaljer i både høylys og skygger. Med versjon 5 er det blitt enda bedre, så det kan ta opp kampen mot konkurrenter som HDR Efex Pro.

Photomatix Pro 5 har fått to nye metoder til å smelte sammen eksponeringene dine, så du får flottere resultater. Contrast Optimizer sikrer deg mer naturlig utseende bilder uten de stygge lysende omrissene, kjent som haloer, og bildene har også en høyere klarhet.

Den andre metoden heter Fusion/Real-Estate og er blitt ti ganger raskere å arbeide med i forhold til den tidligere versjonen. Her tas enkelt fortalt de beste pikslene fra hver eksponering i stedet for å smelte dem sammen, og det sørger for langt lavere støy, samt helt naturlige bilder. Det er særlig nattebilder og arkitekturbilder tatt innendørs, som nyter godt av denne metoden.

Photomatix Pro 5 har også forbedrede funksjoner til å fjerne de spøkelsesaktige elementene i bildet som oppstår hvis en del av motivet beveger seg mellom de enkelte eksponeringene. Samtidig er programmet også blitt bedre til å matche plasseringene av de enkelte bildene hvis man ikke har brukt stativ under fotograferingen. Programmet koster 610 kroner hvis du kjøper det fra www.hdrsoft.com.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev