Cookies- og Brukervilkår
Photo Ninja

Helt ny og kraftig raw-konverter

Teamet bak Noise Ninja har laget en svært spennende raw-konverter, som særlig briljerer med å hente frem fine detaljer i bildene.

  • 11.10.2012

Man skulle tro at markedet for raw-konvertere var i ferd med å bli godt mettet, med programmer som Lightroom, Capture One, DxO Optics Pro og AfterShot Pro, men menneskene bak den kjente støybekjemperen Noise Ninja mener å ha noe som de andre ikke har. Derfor har de utviklet den helt nye raw-konverteren Photo Ninja.

Blant de fremste styrkene er den spesielle funksjonen Detail Enhancement, som får finere detaljer til å stå tydeligere og skarpere. Adaptive Lighting er også verdt å fremheve, da den lysner skyggefulle områder og utligner overdreven kontrast uten å gi bivirkninger i form av enten haloer eller uskarpe detaljer. Det er også en egen demosaik-funksjon til å bekjempe moiré fra de bildebrikkene som enten har et svakt anti-alias-filter eller ikke i det hele tatt, som f.eks. Nikon D800E.

Her er det selvfølgelig også kraftige funksjoner til å styre fargebalanse, metning og lysstyrke i utvalgte nyanser, og raw-konverteren kommer med Noise Ninja 3.0 til å fjerne støy. Du kan lese mye mer på engelsk om alle funksjonene her. Programmet koster 129 dollar, som er cirka 750 norske kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev