Cookies- og Brukervilkår

Kraftig raw-konverter med null støy

Den nye versjonen av DxO Optics Pro har en fantastisk funksjon til å dempe støy ved høye ISO-verdier og enda bedre evner til å redde høylys. Og du kan til og med spare penger ved å slå til nå.

  • 06.11.2013

Raw-konverteren Optics Pro fra DxO er særlig kjent for de fremragende funksjonene til å fjerne alle optiske feil og trylle frem detaljer selv i objektivenes ytterkanter, og med versjon 9 legger programmet til flere sterke våpen til å forbedre blinkskuddene.

Først og fremst har raw-konverteren fått den spesielle PRIME-teknologien, som kan fjerne støy ved høy ISO uten å kvele detaljene i prosessen. Det kan gjøres fordi funksjonen analyserer raw-filens struktur grundig for å klarlegge hva som er støy, og hva som er fine detaljer som skal beholdes.

Programmets egne Smart Lightning-funksjon er også blitt forbedret, så man nå kan redde detaljer i høylysene, som ellers virket tapt for alltid. I tillegg er det kommet en spesiell fargeprofil som optimerer portretter, så hudtonene blir så naturlige som mulig.

DxO kjører et spesielt introduksjonstilbud inntil den 20. november, hvor man kan få Optics Pro 9 billigere. Standard Edition koster 798 kroner i stedet for 1200 kroner, mens Elite Edition – som støtter en del flere kameraer – koster 1603 kroner mot normalt 2409 kroner. Du må kjøpe programmet på hjemmesiden shop.dxo.com.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev