Cookies- og Brukervilkår

Photoshop CC vs. Elements 12

Med den nye abonnementsordningen er det blitt billigere å bruke Photoshop, og for fotografen er det en rekke funksjoner hvor programmet overgår Elements. Her kan du se, hvorfor du bør vurdere det profesjonelle programmet.

  • 02.05.2014

Last ned filen her - bare for abonnenter

Tidligere måte man betale mange tusen kroner for det profesjonelle Photoshop, men med Photoshop CC betaler man nå for et abonnement som gir adgang til programmet. Det betyr at man kan slippe unna med så lite som rundt 100 kroner måneden, og så er det plutselig verd å vurdere en oppgradering fra det ellers billige Photoshop Elements.

Elements rommer en masse smarte funksjoner til hobbyfotografen, men det er en grunn til at profesjonelle fotografer og grafikere fremdeles sverger til Photoshop. På en rekke punkter kan du nemlig trekke enda bedre bildekvalitet ut av bildene dine med det avanserte programmet. Det gjelder f.eks. når du jobber med raw-filer og vil justere lys, kontrast og farger. Det er også områder, hvor Photoshop byr på smarte muligheter som gjør det enklere å jobbe med bildene. Her går vi gjennom de viktigste punktene hvor Photoshop drar fra Elements, og du kan også se hvorfor det er en god grunn til å fortsatt ha Elements installert.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev