Cookies- og Brukervilkår
PSE 11 boxshot

Elements 11 klar med kraftige nyheter

Det er kommet et helt nytt og bedre brukersnitt samt flere kraftige funksjoner fra storebror Photoshop CS6. Hent en prøveversjon allerede i dag.

  • 25.09.2012

Verdens mest populære bildebehandlingsprogram er klar i en ny og enda bedre utgave. Versjon 11 har først og fremst et nydesignet og lysere brukersnitt, der ikoner er blitt lettere å kjenne igjen, og det er også mer intuitivt å skifte mellom Quick, Guided og Expert, alt etter hvor enkle eller avanserte funksjoner man har behov for.

Raw-konverteren har endelig fått en solid oppdatering, slik at man nå kan redde høylys, lysne skygger og øke klarheten i bildene med samme forrykende effektivitet som i CS6 og Lightroom 4. Støyreduksjonen er også betydelig forbedret.

Elements 11 har i tillegg fået det kraftige filteret Lens Blur, kjent fra Photoshop, til å skape flott og naturlig sløring av bakgrunnen, og nå kan du friskrape kompliserte motiver som f.eks. hår med langt flottere resultat med Refine Edge.

Det er også kommet til en rekke effekter som f.eks. Low-Key og High-Key under Guided. Du kan lese mer om Elements 11 her (på engelsk). Vi er allerede i full gang med å kikke nærmere på alle nyhetene, så gled deg til å få vite mye mer i de kommende utgavene av bladet. Inntil da kan du hente en gratis prøveversjon her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev