Cookies- og Brukervilkår

Prøv de kraftige nyhetene i Lightroom 4

Hent en gratis beta-versjon og få glede av alle forbedringene i dag

  • 10.01.2012

Adobe er godt i gang med den neste versjonen av Lightroom, og tradisjonen tro lar de oss få mulighet til å sjekke de spennende funksjonene i en gratis, såkalt beta-versjon. Det er altså snakk om en foreløpig utgave som kanskje ikke kjører 100 prosent stabilt, og neppe har alle de funksjonene som den endelig versjonen vil inneholde.

Men det er helt klart gode grunner til å slå kloa i beta-versjonen, for det er kraftige forbedringer å leke med som kan gi deg flottere bilder. Funksjonene til å redde høylys og lysne skyggefulle områder er f.eks. blitt bedre, og nå kan man også bruke dem selektivt på motivet med penselen Adjustment Brush. Den kan man også bruke til å male en bestemt hvitbalanse på utvalgte områder, og støy kan dempes på ønskede steder.

Profesjonelle har endelig fått oppfylt ønsket om en såkalt Soft Proofing-funksjon i Lightroom, så man kan se hvordan fargene vil se ut på en utskrift, eller sjekke om enkelte farger ikke kan skrives ut korrekt. Og så kan man endelig bruke kurve-funksjonen på de tre fargekanalene separat.

Nå er det også innebygd verdenskart, så man kan dra nytte av gps-data, og det er også blitt lett å lage flotte fotobøker. Videoentusiastene er heller ikke blitt oversett. Du kan nemlig utføre grunnleggende justeringer av hvitbalanse, lys, kontrast og farger direkte fra programmet. Du kan hente beta-versjonen

her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev