Cookies- og Brukervilkår

Åpne raw-bilder fra de nyeste kameraene

Det er kommet ny raw-konverter til Photoshop, så du allerede nå kan åpne raw-filer fra splitter nye modeller som Nikon D810. Og det er også gode nyheter til Sony-entusiastene.

  • 18.07.2014

Adobe har nettopp oppdatert raw-konverteren til Photoshop til versjon 8.6 med en rekke godbiter. Det er snakk om en såkalt Release Candidate, som er en foreløpig utgave, men som skal virke uten problemer.

Den største nyheten er at du nå kan åpne raw-filer fra de helt nye kameraene Nikon D810 og Panasonic LUMIX DMC-FZ1000. I tillegg er det gode nyheter for Sony-folket, da man nå kan velge mellom flere forskjellige kameraprofiler til Sony DSC-RX100 III, Sony Alpha7S og Sony Alpha77 II.

Det er også kommet til flere objektivprofiler, så de optiske feilene kan rettes automatisk. Det gjelder f.eks. for nyhetene Canon EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM, Canon EF 16-35mm F4.0L IS USM og Nikon 1 NIKKOR VR 70-300mm F4.5 – 5.6.

I tillegg er det gjort litt ekstra ut av det for dem med Sony Alpha-kameraer, da det nå er objektivprofiler for f.eks. Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM A, Sony 100mm F2.8 MACRO, Sony 70-200mm F2.8G og Sony 70-400mm F4.0-5.6 G SSM II.

Camera Raw 8.6 Release Candidate blir ikke installert automatisk. Du må hente den her til Photoshop CS6 og her til Photoshop CC og CC 2014.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev