Cookies- og Brukervilkår

Åpne raw-filer fra Nikon D750

Nå er det gode nyheter til alle raw-entusiaster med splitter nye kameraer som Nikon D750 og Sony Alpha5100. Nå kan filene nemlig åpnes i Photoshop, og det er også en flott nyhet til alle med 4K-skjerm.

  • 03.10.2014

Adobe har nettopp oppdatert raw-konverteren til Photoshop til versjon 8.7, med en rekke gledelige nyheter. Det er snakk om en såkalt Release Candidate, som er en foreløpig utgave, som uansett skal virke uten problemer.

Den største nyheten er at du nå kan åpne raw-filer fra helt nye kameraer som Nikon D750, Sony Alpha5100, Fujifilm X30 og Leica V-Lux. Det er også kommet flere objektivprofiler, så optiske feil kan rettes automatisk. Det gjelder f.eks. for Tokina AT-X 116 PRO DX-II 11-16mm F2.8, Sony FE 16-35mm F4 ZA OSS og Sony DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM.

Hent oppdateringen nå
Raw-konverteren er nå også optimert til å bli brukt på 4K-skjermer, så teksten i brukerflaten ikke lenger er så liten og vanskelig å lese. Camera Raw 8.7 Release Candidate blir ikke installert automatisk. Du må hente den her til Photoshop CS6 og her til Photoshop CC og CC 2014.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev