Cookies- og Brukervilkår

Avansert Photoshop til tablets

Adobe er snart klar med seks nye apps til tablet-pc-er. Mest spennende er Photoshop Touch, som gir helt nye muligheter for bildebehandling på f.eks. iPad.

  • 05.10.2011

Med Photoshop Touch får man nesten fullblods bildebehandling på en tablet-pc. Det blir blant annet mulig å jobbe med lag og gjennomsiktighet, lage markeringer og foreta mange av de andre funksjonene man er vant til fra f.eks. Elements – her gjøres det bare på iPad eller en Android-tablet. Man kan selvsagt også rette lys og farger.

Det er ikke første gang Adobe lanserer Photoshop til mobile enheter, men den gratis Photoshop Express som man kan få i dag, har bare svært enkle funksjoner i forhold til den kommende Touch-utgaven. Og Photoshop Touch har også et helt nytt verktøy, kalt Scribble Selection, der man på en enkel måte kan fjerne eller beholde elementer i et bilde.

Adobe kommer også med fem andre apps til de mobile enhetene, blant annet tegneprogrammet Ideas. App-ene kommer til Android i løbet av november, mens iPad-brukere må vente til begynnelsen av 2012 før Adobe har en lanseringsdato klar. Photoshop Touch og de andre appene kommer til å koste cirka 60 kroner hver.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev