Cookies- og Brukervilkår

Fremtidens Photoshop

Om ti år redigerer du bilder ved å snakke til programmet og peker med øyne og fingre på det som skal forbedres. Så klarer fremtidens Elements resten, for det er intelligent nok til å gjenkjenne objekter og motiver, så det blir lekende lett å optimere blinkskuddene dine.

  • 27.10.2012

Last ned filen her - bare for abonnenter

Om ti år ser Photoshop Elements helt annerledes ut enn i dag, og bildebehandlingen er på mange måter blitt markant lettere. Adobe er allerede i dag så smått i gang med å gjøre oppgavene lettere og mer enkle å utføre – det ses tydelig med den nye versjon 11, hvor det er ryddet kraftig opp i brukerflaten, og hvor man kan utføre avanserte justeringer med få klikk under fanebladet Guided. Men det kommer mye mer, bare vent.

Adobe og en lang rekke andre produsenter av programvare og hardware jobber nemlig med teknologier som gjør det mulig å foreta helt nye typer redigering i bildene. Adobe er f.eks. i gang med å utvikle en teknologi så slørede bilder kan bli skarpe. Og når det gjelder betjeningen, er det et hav av teknologier som står på springbrettet.

I denne artikkelen her ser vi nærmere på teknologiene som det jobbes og forskes på, og som med stor sannsynlighet vil være å finne i fremtidens Elements.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev