Cookies- og Brukervilkår

Knalltilbud på Photoshop og Lightroom

Adobe tilbyr nå at du kan få Photoshop CC og Lightroom 5 for 93,75 kroner i måneden. Men du må slå til innen utgangen av mars

  • 06.02.2014

Nå har du muligheten for å abonnere på Photoshop CC og Lightroom 5 for blot 93,75 kroner i måneden. For 1125 kroner i året er du alltid sikret de nyeste versjonene av Photoshop CC og Lightroom, men det spesielle tilbutet utløber den 31. mars.

Adobe kjørte i fjor et lignende tilbud, som gikk ut den 31. desember, men nå har de altså gjenopplivet det. Pakken heter Photoshop-fotografiprogram, og du melder degvpå her. Adobe understreker at de ikke har noen planer om å øke prisen etter f.eks. et år.

Photoshop er nettopp blitt oppgraderet til versjon 14.2. Den største nyheten er en smart funksjon som gjør det lett å tilpasse perspektivet i et bilde til et annet hvis de to skal smeltes sammen. Foruten Photoshop CC og Lightroom 5 får man også det professjonelle fotogalleriet Behance ProSite og mulighet for å ta backup av opptil 20 gigabyte i Creative Cloud.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev