Cookies- og Brukervilkår

Photoshop CS6 med godbiter til fotoentusiasten

Den neste versjonen av verdens beste bildebehandlingsprogram kan du prøve allerede nå – og det er mange heftige nyheter.

  • 22.03.2012

Adobe har nettopp frigitt en såkalt beta-versjon av Photoshop CS6, så man gratis kan prøve mange av de spennende funksjoner man vil kunne finne i den ferdige utgaven. Først og fremst vekker det oppsikt at brukersnittet nå er blitt mørkere – den kan likevel endres til en lysere utgave. Men programmet er også blitt raskere, fordi grafikkortet i datamaskinen i langt større grad kan hjelpe til med å utføre de tunge oppgavene.

Det nye filteret Adaptive Wide Angle er en gave til alle med ekstrem vidvinkel, da funksjonen gjør det enkelt og effektivt å fjerne fortegning og styrtende linjer på en intelligent måte. En annen lekkerbisken er det nye Blur Gallery, der man lett kan tilføre sløring av bestemte områder i bilder, og f.eks. lage en Tilt/Shift-effekt lynraskt.

Adobe har også fått fart ytterligere triks med sin Content Aware-teknologi. Med verktøyet Content Aware Move kan man nå markere et element som f.eks. et træ og flytte det til et nytt sted i bildet. Så sørger Photoshop CS6 for automatisk å fylle ut det tomme området med naturlige detaljer. Content Aware virker nå også med Patch Tool.

Det er også blitt langt lettere å velge f.eks. hudtoner når portrettet skal forbedres. Det gjøres nemlig automatisk med en ny funksjon i Color Range. En annen stor nyhet er at man nå kan redigere og lage videofilmer direkte i Photoshop. Her kan du både tilføre overganger og f.eks. teksteffekter før du eksporterer det ferdige klippet. Du kan hente den splitter nye betaversjonen her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev