Cookies- og Brukervilkår

Slutt på å kjøpe Photoshop

Fremover kan du ikke lenger kjøpe Photoshop, men må abonnere på programmet, som skifter navn og får nye, smarte funksjoner.

  • 07.05.2013

I juni kommer det ny versjon av Photoshop, og det blir den første utgaven av programmet som man ikke lenger kan kjøpe. I stedet må man abonnere på det via Adobes Creative Cloud, og bildebehandlingsprogrammet skifter navn, så det vil hete CC, som står for nettopp Creative Cloud, i stedet for CS. Nå er det ikke mulig å kjøpe den nåværende versjonen CS6 via Adobes hjemmeside, men man kan opprette abonnement på den.

Abonnementet koster 200 kroner i måneden, og har du allerede CS3, CS4, CS5 eller CS6, kan du få det første år for 100 kroner i måneden, og man binder seg for et år. Prisen er litt lavere hvis du velger den engelske versjonen av programmet. I tillegg til programmet får man 20 GB plass til å lagre bilder i Creative Cloud på internett. De blir synkronisert hvis man bruker flere datamaskiner.

Adobe vil fortløpende lansere oppdateringer med nye funksjoner til Photoshop så du alltid er oppdatert, og du kan installere Photoshop CC på to maskiner. Den nye utgaven av programmet får en lang rekke nye funksjoner fra starten, blant annet filteret Camera Shake Reduction, som kan gjøre bilder som er uskarpe på grunn av kamerabevegeler, skarpe.

Raw-konverteren blir oppgradert til Adobe Camera Raw 8 og får blant annet Healing Brush, så man enkelt kan fjerne f.eks. en lysstolpe direkte i raw-konverteren. Camera Raw kan også brukes som et filter, så man kan utføre justeringer på alle typer bilder direkte i Photoshop.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev