Cookies- og Brukervilkår

Gjør blinkskuddene perfekte

Den kraftige programvarepakken Perfect Photo Suite er snart klar i versjon 9 og gjør det mulig å gå tilbake og endre justeringene dine på et senere tidspunkt. Der er også forbedrede funksjoner til å velge ut områder.

  • 08.09.2014

onOne Software står bak en av de aller beste samlingene av plug-ins når det handler om å forbedre bildene dine og tilføre flotte effekter. Nå er firmaet snart klar med Perfect Photo Suite 9, og det er mange godbiter på vei.

Pakken byr blant annet på den helt nye funksjonen Smart Photo, som gjør det muligt å ændre på alle justeringene dine på et senere tidspunkt når du har lagret bildet. Det minner altså om den måten man arbeider på i f.eks. Lightroom.

Raw-filer blir nu også vist langt raskere enn før i organiseringsdelen av programmet, og verktøy og funksjoner til å velge ut bestemte områder i motivet blitt enda bedre.

Det lokkes også med en ny funksjon til å fjerne støy, og man kan også slippe unna korn i utvalgte partier av bildet som f.eks. bare i skyggene eller høylysene. Perfect Photo Suite 9 kommer i oktober i to versjoner. Basic er et selvstendig program, mens Premium også vrker som plug-in til Photoshop, Lightroom, Elements og Aperture. Prisere blir henholdsvis 565 og 818 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev