Cookies- og Brukervilkår

Perfekte frilegginger

onOne Software har lansert programmet Perfect Mask 5, som skal gjøre det langt lettere å frilegge motiver. Med Perfect Mask 5 kan du nemlig med noen få klikk legge avanserte masker på vanskelige motiver som f.eks. hår i portretter.

  • 20.09.2011

Ifølge onOne er programmet bygd opp fra grunnen og ikke bare en liten oppgradering av den tidligere versjonen. En av de store nyhetene i Perfect Mask 5 er en automatisk funksjon til å fjerne bakgrunner. Det er i det hele tatt satset på å automatisere mange funksjoner og gjøre dem mer intuitive. I tillegg er de forskjellige verktøyene i programmet oppdatert, så man kan oppnå mer raffinerte resultater.

Der man for alvor vil dra nytte av Perfect Mask 5, er ved frilegging av vanskelige motiver som f.eks. hår og glass, selv om de fremstår på høyst komplekse bakgrunner. Dessuten får man et stort, nytt bibliotek av bakgrunner som man kan sette inn.

Perfect Mask 5 virker direkte med Lightroom og Aperture og som et selvstendig program. Man kan også bruke Perfect Mask 5 som plug-in til Photoshop eller Elements. Programmet vil være i salg i løpet av oktober og koste cirka 650 kroner. Man vil også kunne kjøpe programmet som en del af Perfect Photo Suite 6 for rundt 1900 kroner. Du kan allerede nå forhåndsbestille Perfect Mask 5 her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev