Cookies- og Brukervilkår

Rett opp det skjeve perspektivet

Den nye versjonen av DxO Optics program ViewPoint er blitt enda bedre til å rette styrtende linjer, og fjerner nå også optiske feil som fortegning.

  • 26.09.2013

Nyheten Dxo ViewPoint 2 kan rette opp på skjeve perspektiver og styrtende linjer med større presisjon enn tidligere. Det gjøres med et nytt system, der man nå har åtte kontrollpunkter til å fortelle programmet nøyaktig hvilke linjer som skal rettes enten loddret eller vannrett. Det er også kommet en innstilling kalt Natural, som får like justeringer av perspektivet til å se mer naturtro ut med ett museklikk.

En annen klar forbedring er at ViewPoint 2 nå arver de svært kraftige funksjonene til automatisk å rette optiske feil som fortegning, fra DxO Optics Module, som er kjent for firmaets raw-konverter. Man kan også fjerne fortegningen manuelt, hvis det ikke finnes en profil til nettopp ens eget objektiv.

Funksjonen til å beskjære bildet er også blitt forbedret, så man lett kan styre hva som skal være med, og man kan fritt endre sideforholdet. ViewPoint 2 virker både som selvstendig program og som plug-in til Elements, Photoshop, Lightroom og Aperture. Det kan akkurat nå kjøpes til en spesiell pris av 49 Euro – tilsvarende cirka 395 kroner - etter den 20. oktober stiger prisen til over 600 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev