Cookies- og Brukervilkår

Stortest: Orden i bildene

Programvare til organisering gir deg den perfekte oversikten over alle bildene dine, og du får muligheten til å lynraskt lokalisere nettopp det du skal ha tak i. Slik er det ikke alltid i praksis. Testen vår avslører at det er stor forskjell på programmene.

  • 19.07.2012

Last ned filen her - bare for abonnenter

I denne artikkelen her lærer du alt om organisering av alle bildene dine.

Du kan huske at du tok bildet, men hvor ble det arkivert? Etterhvert som tiden går tar man flere bilder, og det blir vanskeligere å huske hvor det ønskede motivet er når man trenger det. Over tid øker også risikoen for at man helt glemmer de gode bilder, man har tatt. Det er her arkiveringsprogrammene kommer inn i bildet. Ved å legge søkeopplysninger inn i bildefilen, programmet eller filnavnet, kan du lynraskt lokalisere utvalgte bilder.

En kjempefordel ved at man i dag henter programvaren selv på nettet, er at man kan få alle programmene i en gratis prøveversjon. Det er en fullversjon av programmet som virker uten begrensninger i 30 dager. Du finner disse tilbudene på produsentenes hjemmesider. Det kan klart anbefales, så du er sikker på å investere i det helt riktige programmet til nettopp dine behov.

Derfor bør du ha et arkiveringsprogram

Du kan lynraskt finne det riktige bildet blant mange tusen bilder i samlingen. Det er også mulig å lage praktiske kryssøk.

Hvis du kan knytte koordinater til bildene dine via en gps-motttaker, kan du i flere av programmene få plassert bildene dine på et kart.

Nesten alle arkiveringsprogrammene kan ikke bare arkivere, men også utføre mer eller mindre avansert bildebehandling. Kanskje du rett og slett ikke har bruk for andre programmer.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev