Cookies- og Brukervilkår

Tilbud på Elements 11 og mye mer

Du kan spare 40 prosent av prisen på Elements 11, bare betale halvparten av prisen på plug-ins fra Topza eller kjøpe Apple-utstyr til nedsatte priser.

  • 23.11.2012

Dagen etter Thanksgiving i USA velter det inn med tilbud under det som er kjent som Black Friday. De generøse tilbudene har nå også begynt å slå igjennom i Norge, så du kan gjøre noen virkelige kupp akkurat i dag. Her har vi samlet noen av de mest opplagte.

Hva sier du f.eks. til å få en rabatt på 40 prosent når du kjøper Adobe Photoshop Elements 11? Det samme gjelder hvis du investerer i videoredigeringsprogrammet Premiere Elements 11. Det er også mulig å kjøpe Lightroom 4 til en pris som er 20 prosent lavere. Du kan lese om alle de gode Adobe-tilbudene her. Her er det også lenker til Adobes webbutik, der du må huske å skrive inn de nevnte rabattkodene.

Topaz er kjent for å lage en rekke kraftige plug-ins til Elements og Photoshop, og hvis du har lurt på å kjøpe en eller to av dem, skal du slå til nå. Du får nemlig produktene til halv pris. Du må gå til deres webbutikk her, og skrive inn koden CyberSavings i feltet Coupon Code og klikke på Apply for å få rabatten.

Apple har også flere gode tilbud i dag. Du kan f.eks. kjøpe en MacBook Air for 7486 kroner og dermed spare 822 kroner eller slippe 312 kroner billigere for en iPad. Det er en rekke andre tilbud, som du alle finner i Apples norske webbutikk her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev