Cookies- og Brukervilkår

Tilbud på videoredigering i toppsjiktet

Nå kan du få Adobe Premiere Pro CS5.5 og Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium til halv pris.

  • 18.07.2011

Adobe er kommet med et særdeles godt tilbud alle entusiaster og profesjonelle som redigerer mye video. Nå kan man nemlig kjøpe det profesjonelle videoprogrammet Premiere Pro CS5.5 eller hele pakken Creative Suite 5.5 Production Premium til halv pris en stund fremover.

Tilbudets målgruppe er brukere av videoredigeringsprogrammer som f.eks. Avid og Apple Final Cut Pro, og en rekke av Adobes egne programmer gjør det også mulig å oppgradere. Du kan lese om mulighetene her, hvor det også fremgår at du må skrive inn koden SWITCH i feltet Promotion Code når du kjøper det i Adobes webbutikk.

En av de helt store fordelene ved Adobe Premiere Pro CS5.5 er at det kan bruke datamaskinens grafikkort i stedet for prosessoren til å beregne endringer av f.eks. lys og farger eller tillagte effekter, så man kan se igjennom redigerte videoklpip i real-time. Og det er virkelig en fordel som kan merkes i praksis.

Adobe Premiere Pro CS5.5 kjører i 64-bit, og man kan straks redigere i videoklipp fra speilreflekskameraet uten å måtte endre det til et annet format først. Man kan også uten problemer blande forskjellige oppløsninger og formater i en og samme sekvens. Adobe Premiere Pro CS5.5 koster vanligvis 8712 kroner, men etter den spesielle rabatten er prisen nede i 4356 kroner.

Hvis man allikevel har kredittkortet fremme, bør man kanskje vurdere å kjøpe Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium, som vanligvis koster 19 487 kroner, men kan nå fåes for 9744 kroner. Her får du, i tillegg til Adobe Premiere Pro CS5.5, også Photoshop CS5 Extended, Illustrator CS5 og lydprogrammet Adobe Audition CS5.5, samt ikke minst videoeffektprogrammet After Effects CS5.5, som virkelig kan løfte videoprosjektene til nye høyder.

Det spesielle Adobe-tilbudet går frem til den 30. september 2011. Du kan lese mer det her, og hvis det fanger interessen, er det mulig å hente en prøveversjon hos Adobe først. Da har du 30 dager til å teste det ut før et eventuelt kjøp.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev