Cookies- og Brukervilkår

10x zoom i lommeformat

For godt og vel et halvt år siden lanserte Fujifi lm kameraet Fine Pix F200EXR, som for første gang var utstyrt med den nye Super CCD EXR. Den plasserer de enkelte pikslene i et spesielt mønster, så det alltid er to fotodioder til å måle farge og lys i ver piks el. Det gir en fordel i svak belysning. Det smarte ved denne nsortypeen er at den i tillegg kan ta to versjoner av det samme motivet med forskjellig eksponering for å fange fl ere detaljer i både høylys og skygger.

  • 21.08.2009

Den smarte sensoren kommer nå i kompaktkameraet FinePix F70EXR. Her kan man bruke helt opptil ISO 12 800, hvis man lar kameraet blande de enkelte pikslene på en ny, smart måte. Filstørrelsen reduseres litt, men man oppnår lav støy. F70EXR har en oppløsning på 10,0 megapiksler, og det er to millioner mindre enn storebror F200EXR.

Til gjengjeld har den fått 10x optisk zoom, mens toppmoddellen bare har 5x. Det store zoomområdet dekker brennvidder fra 27 til 270 mm. Lcd-skjermen er på 2,7 tommer med en oppløsning på 230 000 punkter, og det er ingen optisk søker. Man kan velge imellom 12 motivprogrammer som f.eks. portrett, landskap, solnedgang og blomster. Det er innebygd bildestabilisering og ansiktsgjenkjennelse.

Kameraet kan også ta opp video i en oppløsning på 640 x 480 piksler med 30 bilder i sekundet. FinePix F70EXR koster 2995 kroner

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev