Cookies- og Brukervilkår

Bruk kameraet som projektor

Kameraprodusentene er i full gang med å utvikle nye konsepter, som skal styrke deres posisjon på markedet. I løpet av det siste halve året har vi sett kompaktkameraer med innebygd gps og muligheter for opptak av HD-video

  • 18.09.2009

Denne gangen har Nikon gått en annen vei. For første gang kan man nemlig få et kamera med innebygd projektor, nemlig COOLPIX S1000pj. Det nye kameraet gjør det mulig lynraskt å vise de bildene man har tatt, på en hvit vegg. Man plasserer kameraet på et spesielt stativ som følger med, og via en smart trådløs fjernkontroll kan man betjene det som om det var et gammeldags lysbildeapparat. Bildene vises best i størrelser mellom fem og 40 tommer med en visningsavstand fra omkring 26 cm til to meter. For å kunne se bildene tydelig bør man slukke lyset.

Registrerer opptil 12 ansikter

S1000pj har en oppløsning på 12,1 megapiksler og 5x optisk zoom, som tilsvarer et brennviddeområde på 28-140 mm. Det er også innebygd automatisk motivvelger. Den innebygde bildestabiliseringen fungerer ved hjelp av en kombinasjon av objektivforskyvning og elektronisk vibrasjonsreduksjon. Man kan ta bilder ved ISO 6400, men ved ISO 3200 og 6400 settes filstørrelsen ned til tre MB.

Kameraet har innebygd ansiktsgjenkjennelse, som kan registrere opptil 12 ansikter i et bilde. Med funksjonen Skin Softening kan kameraet raskt analysere hudtoner og justere dem automatisk. Det er dessuten smilegjenkjennelse og en egen blunkefunksjon, som sørger for at kameraet tar bildet først når alle har øynene åpne. S1000pj har en skjerm på 2,7 tommer og koster 3990 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev