Cookies- og Brukervilkår

Canon EOS 600D

Det er ikke én enkelt ting som haler seieren i land for Canon. Det er alle de små nyttige funksjonene og konstruksjonsdetaljene, som sammen med en fremragende bilde- og videokvalitet gir utslaget og gjør EOS 600D til det kameraet vi helst vil ha med oss på tur.

  • 14.10.2011

Oppløs- ning og detaljgjengivelse er litt bedre enn hos de øvrige testdeltakerne. Kitobjektivet på 18-55 mm er det beste på markedet akkurat nå. Bilde- stabiliseringen gjør det mulig å ta ganske skarpe bilder håndholdt helt ned til et halvt se- kund. Kameraet er lydsvakt, raskt og presist å stille inn takket være et enkelt og tydelig menysystem og fornuftige knapper. Den spesielle Q-knappen gir dessuten adgang til de oftest brukte funksjonene skrevet med særdeles tydelig skrift på lcd-skjermen, som med over en million punkter er testens fineste. EOS 600D er det eneste kameraet med direkte adgang til Picture Style innstillinger, som kan utrette mirakler for jpeg-bilder. Canons kamerasystem er samtidig det største på markedet, og alt tilbehør fungerer på 600D. Etvesentlig poeng er også at det ikke er noen uheldige designløsninger som skuffer oss. Tingene sitter nemlig der de skal, og de virker.

Konklusjon 89%

Les mer

Les HELE testen i Digital Foto nr. 15, som er i salg nå.

BESTILL DIGITAL FOTO KLIKK HER
        BESTILL DIGITAL FOTO

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev