Cookies- og Brukervilkår
iPad

Endelig kom iPad offisielt til Norge

Apple tok seg god tid med å lansere den ettertraktede iPad-en i Norge, men nå kan den altså kjøpes offisielt fra utvalgte forretninger.

  • 01.12.2010

Det er mange gode grunner til å vurdere om man ikke skal endre helt på ønskelisten til jul, for nå kan man uten videre gå ned og kjøpe en iPad i en av de forretningene som vanligvis fører Apple's produkter. Butikker som Spaceworld, Elkjøp, Humac og Eplehuset tilbyr alle det lille vidunderet, til litt ujevne priser. I tillegg har de fleste onlineforhandlere også vært raske på labben, og store aktører som Multicom, Japan Photo og Netshop kan alle varte opp med iPad på lager.

Den billigste modellen med 16 gigabyte lagringplass, men uten mobilt 3G-nettverk, koster 5000 kroner. Toppmodellen med 64 gigabyte og 3G-nettverk må man betale 7130 kroner for.

Det har riktignok vært mulig å kjøpe iPad i Norge via butikker som har importeret dem fra utlandet, men nå er de offisielt på plass. Ventetiden har utvilsomt en del å gjøre med at operativsystemet iOS først er kommet på norsk til iPad, da versjon 4.2 ble lansert tidligere denne måneden.

Det er selvfølgelig snakk om nøyaktig den samme enheten med en berøringsfølsom skjerm på 9,7 tommer, som har en oppløsning på 1024 x 768 punkter. Alle modellene benytter seg av trådløst nettverk, men det er enkelte som kan gå på nettet via mobilt 3G-bredbånd, slik at man alltid er online.

Les mer her

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev