Cookies- og Brukervilkår
Sony Handycam HDR-XR550V

Fang golfslaget

Sony har nettopp lansert sin vårkolleksjon av videokameraer, som denne gangen består av hele 15 forskjellige modeller, hvorav ti benytter seg av flashminne.

  • 29.03.2010

De to mest spennende kameraene er Sony Handycam HDR-XR550V og HDR-CX305, som begge tar opp video i Full HD og er utstyrt med Sonys bildebrikke Exmor R, som skal være svært god til å kontrollere bildestøy, selv i dårlig lys.

Det er 10x zoom og optisk bildestabilisering, og den innebygde autofokusen skal være dobbelt så rask som i tidligere modeller. Ved hjelp av funksjonen iAuto kan kameraet selv fi nne fram til den beste opptaksinnstillingen i alle situasjoner. I tillegg kan man stille kameraet til å ta opp 200 bilder i sekundet, så man enkelt kan fange motiver i bevegelse.

I begge modellene er det innebygd gps, så kameraet automatisk kan geotagge klipp og bilder. Med funksjonen Direct Copy kan man overføre opptakene sine rett fra kamera til datamaskin, og like enkelt laste dem opp til f.eks. YouTube.

Den store modellen har en stor elektronisk søker og mulighet for manuell innstilling av fokus og blender. HDR-XR550V med en innebygd harddisk på 240 gigabyte og en skjerm på 3,0 tommer koster 11 895 kroner, mens HDR-CX305, som har 160 gigabyte og en skjerm på 2,7 tommer, koster 6395 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev