Cookies- og Brukervilkår

Friske farger på glattisen

Olympus utvider nå sin hardføre TOUGH-serie med det hitttil minste og billigste medlemmet av familien, nyheten mju TOUGH-3000.

  • 29.01.2010

Nyheten mju TOUGH-3000 er en hardfør sak, da det kan tåle fall fra halvannen meters høyde og er vanntett ned til tre meters dybde og frostsikkert ned til -10 grader. Kameraet er altså ikke bare velegnet til skituren, men også til en tur i bølgene.TOUGH-3000 har en oppløsning på 12,0 megapiksler og 3,6x zoom som dekker brennviddeområdet 28-102 mm.

Som noe nytt i serien kan modellen ta opp video i HD, og via en HDMI-utgang kan man se opptakene sine i høyeste kvalitet på en flatskjerm-tv.Kameraet har et innebygd minne på en hel GB, og så bruker denne nyheten nå SD-kort, der kompaktkameraer fra Olympus tradisjonelt har brukt xD-kort.

Med det nye, innebygde organiseringsprogrammet kalt “ib” kan man f.eks. lett sortere bilder av personer via ansiktsgjenkjennelsen, hvorpå de valgte bildene kan vises på skjermen, tv eller pc. Kameraet har innebygd bildestabilisering og en intelligent autofunksjon som analyserer motivet og selv velger riktig eksponering. En spesiell autofokusfunksjon sørger for å holde fokus på motiver i bevegelse.

Den lille, frekke nyheten som koster 1999 kroner, kommer i fire friske farger: Turquoise Blue, Oxide Red, Emerald Green og Hot Pink.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev