Cookies- og Brukervilkår
Adobe Photoshop CS5

Godbiter til fotografen i Photoshop CS5

Adobe er klare med en ny utgave av Photoshop, og CS5 kan blant annet briske seg over mer presise frilegginger, forbedret HDR-funksjon og automatisk korrigering for objektivfeil.

  • 12.04.2010

Filteret Lens Correction er blitt forbedret, slik at det nå automatisk kan rette fortegning, vignettering og kromatisk aberrasjon. Adobe har sjekket en lang rekke objektiver i kombinasjon med kamerahus, så programmet vet nøyaktig hvilke innstillinger som er nødvendige for å rette opp bildet. Lens Correction sjekker bildets exif-data for kameramodell og objektiv, så det vet hvilket utstyr man har brukt. Kjenner ikke programmet kombinasjonen av objektiv og kamera, kan man uansett innstille manuelt eller opprette egne korreksjonsprofiler.

Når man utfører frilegginger, er det i CS5 forbedrede etterjusteringer i Refine Edge, der man skal kunne lage helt nøyaktige frilegginger av hår, og til og med fjerne fargeskjær som stammer fra den opprinnelige bakgrunnen.

HDR-funksjonen har Adobe også forbedret, så man nå har flere innstillingsmuligheter og skal kunne få langt flottere resultater enn tidligere.

I tillegg til alt dette er det en lang rekke andre forbedringer, som du kan lese mere om i DIGITAL FOTO nr. 7/2010, som kommer den 26. april.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev