Cookies- og Brukervilkår

Grønlandsreisen er utsolgt - Ny tur planlagt

I det nye nummeret av DIGITAL FOTO presenterer vi en fotoekspedisjon til Kangerlussuaq med den prisbelønte naturfotografen Morten Hilmer og en av bladets eksperter som guider. Våre villeste forventninger ble overgått, for turen ble utsolgt på noen få dager. Derfor presenterer vi nå en ekstra tur.

  • 08.11.2010

Sammen med Profil Rejser, som også har vært med på å tilrettelegge den første ekspedisjon, presenterer vi en ny reise som er helt identisk med den første. Tur 2 foregår fra 1. til 7. mars 2011, og Morten Hilmer og en av DIGITAL FOTO's eksperter er nok en gang klare til å sørge for at alle får fantastiske bilder og opplevelser med hjem.

Det er plass til mellom 15 og 25 deltagere på denne ekstraturen, så også denne gangen gjelder det å være rask hvis man vil sikre seg en billett. For å bestille kan man kontakte Ditte Jorsal fra Profil Rejser i Danmark på telefon 0045 77 33 55 10.

Morten Hilmer

Den helt spesielle fotoekspedisjonen byr blant annet på hundesledekjøring, overnatning ved innlandsisen, hvor vi skal fotografere nordlys, og så håber vi også på å fange bisonokser, polarrever og fantastiske landskaper. Du kan lese mere om turen i denne artikkelen, som omhandler den første turen. Alle opplysninger gjelder også for tur nummer to, bortsett fra datoene.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev