Cookies- og Brukervilkår
Leica V-LUX 20

Herlig Leica til turen

Den tyske kameraprodusenten Leica er klar til å skjemme bort dem som gjerne vil ha topp moderne funksjoner, men sverger til det klassiske merket. Nyheten V-LUX 20 er som skapt til sommerferien.

  • 14.06.2010

Det trenger helt klart ikke å være mye hardt arbeid å ta blinkskudd med et Leica på turen, for produsenten har laget et nytt kompaktkamera som både er brukervennlig og byr på kraftige funksjoner til sommerferien.

Først og fremst har Leica V-LUX 20 et objektiv med 12x zoom, slik at det både er vidvinkel til landskaper og storbyene, samt en kraftig tele når detaljene i detaljerne skal være med. Kameraet tilbyr også en gps-funksjon, som ikke bare automatisk stedfester bildene dine, men som også kjenner til plasseringer av en halv million severdigheter fordelt på 73 land, så du kan se om det skulle være noe interessant å fotografere skjult rett rundt hjørnet.

Oppløsningen er på 12,1 megapiksler, og nyheten har både ansiktsgjenkjennelse og en rekke motivprogrammer man kan støtte seg til, hvis man ikke orker avansert kamerateknikk i sommervarmen. Det er likevel fortsatt et ekte Leica, så du kan selvfølgelig bruke helt manuelle innstillinger som f.eks. spotmåling når du selv vil være herre over eksponeringen.

Skjermen på 3,0 tommer har en oppløsning på 460 000 punkter, og kameraet kan ta bilder i formatene 4:3, 3:2 og 16:9. Med en knapp kan man starte opptak av HD-video, som tas opp i formatet QuickTime Motion JPEG. Video tas opp med 60 bilder i sekundet, så alt fanges opp uten hakking. V-LUX 20 koster 4695 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev