Cookies- og Brukervilkår
Pentax K-m

Markedets billigste speilrefleks

Takket være Pentax kan man nå få et tidsriktig speilreflekskamera med objektiv for under 4500 kroner. Det kan ingen av konkurrentene hamle opp med

  • 11.12.2008

Ser man bort fra Nikon, som fortsetter å selge gamle kameramodeller til spotpris, så har Pentax plassert seg i tetposisjon når det handler om å lansere et moderne speilreflekskamera billigst.

Pentax K-m

Det helt nye K-m har en veiledende pris på bare 4495 kroner, og det er inkludert et objektiv på 18-55 mm. Kameraet er enkelt utformet med få, oversiktlige knapper for å tiltale førstegangskjøperen.

Allike vel er Pentax K-m proppfull av avanserte funksjoner. I likhet med Pentax’ øvrige speilreflekser har K-m innebygd bildestabilisering i kamerahuset, og det har også sensorrens.

Det er snakk om et forholdvis raskt kamera som kan ta opptil 3,5 bilder i sekundet når man fotograferer i jpeg-format, så det kan helt fint brukes til actionfylte motiver.

Pentax K-m

Kameraets autofokus har fem fokuspunkter, og den såkalte Auto-Picture- funksjonen er med på å sørge for perfekte bilder, helt avstemt etter valg av motiv.

Kameraet har dessuten ti motivprogrammer som f.eks. solnedgang, stearinlys og museum. I tillegg har man f.eks. mulighet for å velge både blender- og lukkertids prioritert program eller ta full manuell kontroll over kameraet. I programmet Sv velger man selv hvilken ISO-verdi bildene skal tas ved, mens kameraet velger en passende lukkertid og blender.

K-m bruker fire batterier i AA-størrelse og er kompatibelt med Pentax’ objektiver og blitser.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev