Cookies- og Brukervilkår
Canon PowerShot G10

Mer G-kraft fra Canon

Canon har oppdatert sin etterhvert legendariske PowerShot G-familie med det nye kompakte flaggskipet G10. Den mest markante nyheten er et objektiv med 5x optisk zoom, som tilsvarer en brennvidde på 28-140 mm.

  • 01.12.2008

Man får altså langt mer vidvinkel enn med forgjen geren, som begynte ved 35 mm. I tillegg til dette er kameraet utstyrt med en helt ny bildebrikke på 14,6 megapiksler.

Bildeprosessoren DIGIC 4 er også ny, og omfatter blant annet funksjonen i-Contrast, som skal sikre gjengivelse av detaljer i mørke områder av et bilde uten å skru så mye opp på eksponeringen at de lyse områdene brenner ut til helt hvitt.

Ser ansikter fra siden

En rekke automatiske funksjoner til forbedring av bilder supplerer den optiske bildestabiliseringen. Kamerabevegelser eller bevegelser i bildefeltet registreres auto matisk, og kameraet skrur selv opp ISO-verdien, så man unngår uskarpe bilder.

En annen funksjon skrur opp ISO-verdien når lysforholdene blir for dårlige, og en spesiell autofokusfunksjon låser fokus fast på objekter i bevegelse.

Canon PowerShot G10Nå kan man velge eksponeringskompensasjon på et spesielt hjul i venstre side oppå kameraet.

G10 har 26 forhåndsprogrammerte funksjoner og bedre ansiktsgjenkjennelse. Ansikter gjenkjennes forfra, i skjeve vinkler og i profil. En ny funksjon kalt Face Self- Timer er fin når fotografen selv skal være med på bildet. Her sørger kameraets selvutløser for å telle ned først når den har registrert ytterligere et ansikt i motivet.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev