Cookies- og Brukervilkår

Nikon COOLPIX P500

P500 er nærmest en liten rakett i forhold til de forrige modellene, for den REAGERER NESTEN UTEN NØLING. Samtidig er zoomområdet bra, så på mange måter burde Nikon her ha oppskriften på et virkelig suksesskamera.

  • 22.07.2011

Nikon byr på en verdensrekord med en kraftig zoom. COOLPIX P500 har nemlig hele 36x zoom som rekker ut til 810 mm på telen. Det er bare små 30 mm fra rekordhaveren på markedet. Til gjengjeld klarer kameraet 22,5 mm på vidvinkel, noe som bør glede alle de som elsker å ta bilder av landskap eller i storbyen. Kameraets bildestabilisering er eff ektiv men den kan dessverre bare slås av i menysystemet. Det er upraktisk dersom man tar bilder et sted og skal fotografere skiftevis med og uten stativ. Bildekvaliteten er fi n opp til ISO 800, hvor bildenes detaljgrad blir fl atere og støyen mer synlig. Støyreduksjonen tar likevel tak allerede fra ISO 160 og begynner her å glatte ut detaljene litt. Kameraets øverste grense er ISO 3200, noe som bare burde være en nødløsning. Om man foretrekker å ha full kontroll over eksponeringen, vil man bli irritert over ISO-innstillingen som bare kan endres inne i menyen. Det burde i stedet være en dedikert ISO-knapp på kameraet, som for øvrig også burde gjelde for innstilling av hvitbalansen.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev