Cookies- og Brukervilkår

Optimer fototeknikkene

Markedet for bøker som enten går i dybden med bildebehandling eller tar tak i fototeknikk i forskjellige sammenhenger, er i kraftig vekst. Og det er faktisk svært mye god inspirasjon å hente.

  • 02.02.2009

Den anerkjente amerikanske forfatteren Scott Kelby, som er kjent for sine bøker om bildebehandling og ikke minst Photo shop, har nå tatt fatt på Lightroom 2. I boka The Adobe Photoshop Lightroom 2 Book for Digital Photographers, som er utgitt på forlaget Peachpit, tar han leseren med rundt i programmets grunnleggende funksjoner og gir gode tips om optimering av arbeidsgangene. Boka er på hele 448 sider og koster 245 kroner.

Trenger man inspirasjon til å ta bedre landskapsbilder, er det litt å hente i Digital SLR Expert: Landscapes – Essential Advice from the Pros. Ved hjelp av flotte landskapsbilder gjør forfatterne leseren i stand til å forholde seg til f.eks. lys, lokaliteter og svart-hvitt. Boka er utgitt på forlaget David & Charles og koster drøye 200 kroner.

Forlaget Focal Press er kjent for sine dybtgående utgivelser om alt fra bildebehandling til fototeknikk. Nature Photography – Insiders Secrets from the World’s Top Digital Photography Professionals, som koster 225 kroner, er ikke noe unntak. Her beskriver forfatteren Chris Weston hva som skal til for å ta flotte naturbilder.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev