Cookies- og Brukervilkår

P80 - kameraet som tror det er ett speilreflekskamera

COOLPIX P80 har alt du trenger: kraftig zoomobjektiv, manuelle og automatiske bruksmåter og avansert teknologi – i et kompakt og ergonomisk utformet kamerahus. Alle som er på utkikk etter et fleksibelt kamera av høy kvalitet som det er enkelt å ta med seg, vil bli begeistret av å se resultatene.

  • 14.04.2008

18x zoom, vidvinkel, VR og 6400 ISP i ett litet kompakt format.

Oslo, 10. april 2008 - Nikon Europe kunngjorde i dag lanseringen av COOLPIX P80, et nytt kamera i den populære COOLPIX P-serien. Den nye kameraet har 10 megapikslers bildesensor, langtrekkende NIKKOR zoomobjektiv med forbedret bildekvalitet i teleområdet, og bildestabilisering som bidrar til høy skarphet.

Kameraet er skapt for fotoentusiaster. Kamerahuset er kompakt, og zoomobjektivet går fra vidvinkel til supertele. Objektivet tilsvarer 27-486 mm på 35 mm [135]-forma – det har du aldri sett! For å møte kravene i markedet har kameraet manuell eksponeringskontroll (lukker og blenderåpning), og følsomheten kan innstilles opptil ISO 6400. Det gjør susen i svakt lys. Det eksepsjonelt kraftige zoomobjektivet kan fokusere på avstander helt ned til 1 cm. Bildestabilisering (VR) med forskyvning av bildesensoren reduserer virkningen av vibrasjoner i kameraet effektivt.

P80 benytter Nikons EXPEED bildebehandlingskonsept, en moderne løsning kameraentusiaster verdsetter fordi det byr på avanserte, digitale funksjoner i et kompakt format.

Kameraet har elektronisk søker, slik at bildekomposisjonen blir nøyaktig i hele zoomområdet. Det har også en stor 2,7 tommers skjerm med antirefleksbelegg og bred betraktningsvinkel. Kombinasjonen av langtrekkende zoomobjektiv, bildestabilisering og høy oppløsning gjør at P 80 har generelt høy ytelse, men i tillegg har det teknologi som gjør at resultatene blir spesielt bra under visse omstendigheter. Nikon har utformet tre nyskapende funksjoner for bedre gruppeportretter og individuelle portretter: Ansiktsprioritert autofokus, reduksjon av røde øyne og D-Lighting. Disse støttes av høy ISO-følsomhet i situasjoner når lysforholdene er dårlige. Denne funksjonen blir ennå nyttigere under videoopptak, og kameraet har også 15 motivprogrammer som stiller inn kameraet optimalt for ulike omgivelser og situasjoner. Du har også mulighet til å være kreativ etter at du har tatt bildet – bare bruk Optimize Image-funksjonen (bildeoptimalisering). Du kan ta svart/hvitt-bilder med fire ulike effektfiltre, og samtidig lagre den originale fargeversjonen av bildet.

COOLPIX P80 er det ideelle kameraet for fotoentusiasten som ønsker et sikt-og-knips-kamera med mulighet for alle grader av manuell kontroll. Kameraet har 15 motivprogrammer som er forhåndsinnstilt for situasjoner som nattfotografering, fotografering av fyrverkeri, fotografering på stranden, panoramaer og sportsfotografering, og disse gir de beste resultatene i mange vanlige omgivelser.

Muligheten for videoopptak gjør at du kan filme ting som skjer med en bildefrekvens på 30 bps, eller ta bildesekvenser med bestemte tidsintervall for å se det magiske i motiver som utvikler seg sakte over timer eller til og med dager. Kameraet leveres med 52 MB internminne, og støtter minnekort av typen SDHC, så du raskt kan lagre tusenvis av bilder på ett enkelt kort.

P80 vil være tilgjengelig hos alle Nikon-forhandlere fra 25. april, veiledende utsalgspris NOK 3390,-

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Lenke

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev