Cookies- og Brukervilkår
Panasonic Lumix DMC-FX35

Panasonic Lumix DMC-FX35

Med DMC-FX35 får man et elegant kamera. Bildestabiliseringen er blant testens beste, og den optiske zoomen på 4x begynner ved imponerende 25 mm.

  • 14.10.2008

Designen i Panasonics Lumix-serie har alltid klart å begeistre, og DMC-FX35 er ikke noe unntak. Det er elegant, kompakt og veier bare 168 gram. Det er fin harmoni mellom kameraets teknologi og den smarte designen.

Suverent til landskapsbilder

FX35 har en oppløsning på 10,1 megapiksler og 4x optisk zoom, som dekker området 25-100 mm. Kameraet har dermed testens nest kraftigste vidvinkel, hvilket er suverent når man f.eks. skal ta landskapsbilder.

16:9 format

Man kan også velge å fotografere i formatet 16:9, så bildene passer til en HD-tv. Det er også kjekt at video kan tas opp i en HD-oppløsning på 1280 x 720 piksler. I tillegg er den innebygde optiske bildestabiliseringen blant de aller beste i denne testen.

Kraftige og mettede farger

Kameraet gir kraftige farger med høy metning. Røde og grønne nyanser fremstår med en god dybde, mens blått som f.eks. en skyfri himmel, blir for turkis. Skarpheten er spesielt god i midten av bildene, mens de ytterste hjørnene mister skarphet. Objektivet er fra Leica, og her er det nesten ingen fortegning. Kontrasten er fin i alle motiver, og eksponeringen treffer blink, også når det gjelder vanskelige motiver i motlys. Bildestøy dukker opp ved ISO 400. Reaksjonstidene er ikke den raskeste, og skjermen er forholdsvis liten. Den innebygde blitsen er svak, selv om den har fem innstillingsmuligheter.

Konklusjon

Med DMC-FX35 får man et elegant kamera. Bildestabiliseringen er blant testens beste, og den optiske zoomen på 4x begynner ved imponerende 25 mm. Bildekvaliteten er generelt flott med kraftige farger og minimal fortegning. Blitsen er svak.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev