Cookies- og Brukervilkår

Samsung WB210

WB210 er et lite lommekamera, som kan gå tett på motivet med HELE 12X ZOOM. Utover dette er det spekket med kreative funksjoner, en stor berøringsfølsom skjerm og HD-video. Men det er problemer med bildekvaliteten.

  • 21.09.2011

Det er tøff konkurranse på markedet for stilfulle og brukervennlige begynnerkameraer. Med WB210 satser Samsung på de fotoentusiastene som foretrekker enkel design og en stor skjerm. Når det gjelder skjermer står Sony tradisjonelt sterkt. Her er det spesielt serien deres av Cyber-shot-modeller som får fi ne anmeldelser og har en stor fanskare. Men med WB210 viser Samsung, at de faktisk kan matche Sony når det gjelder lcd-skjermer. Skjermen har blant annet fått et matt belegg, så man verken får problemer med irriterende refl eksjoner eller fettete fingre. Lommekameraet har en oppløsning på 14,0 megapiksler og 12x optisk zoom, noe som dekker området 24-288 mm.

Kameraets ccd-bildebrikke har en reell oppløsning på 16,4 megapiksler, og det er disse overskytende pikslene som kameraet utnytter når man velger programmet Supervidvinkel. Her får man nærmest et panoramabilde med et enkelt skudd, noe som gir ideelle opptaksmuligheter av f.eks. landskaper. Man kan imidlertid ikke benytte seg av zoom-funksjonen når man har valgt dette programmet, og den ekstreme vidvinkelen egner seg ikke til bilder i høydeformat.

Konklusjon 74%

Les mer

Les HELE testen i Digital Foto nr. 14, som er i salg nå.

BESTILL DIGITAL FOTO KLIKK HER


        BESTILL DIGITAL FOTO

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev