Cookies- og Brukervilkår

Skriveren viser bilder på tv

Nå skal skriveren ut av arbeids rommet og i stedet kobles til en HD-tv i stua med HDMI-kabelen, så bildene kan ses på den store skjermen.

  • 15.05.2008

Sony har lansert fire nye fotoskrivere, FP95, FP85, FP75 og FP65, som alle bruker den såkalte dye-sub-teknologien som sikrer langtidsholdbare utskrifter. Nå skal skriveren ut av arbeids rommet og i stedet kobles til en HD-tv i stua med HDMI-kabelen, så bildene kan ses på den store skjermen.

De to største skriverne, FP85 og FP95, er de første fotoskriverne fra Sony med HDMI-utgang, som gir direkte forbindelse til HD-ready tv. Sonys nye foto skrivere kan også betjenes via tv-fjernkontrollen. Har du allerede satt deg i sofaen, trenger du derfor ikke å reise deg igjen.

Utskriftshastigheten hos de fire modellene er ikke til å komme utenom. FP65 og FP75 skriver ut 10 x 15 cm bilder på litt over et minutt, mens de to kraftigere storebrødrene FP85 og FP95 som har raskere prosessorer, kan gjøre oppgaven på bare 45 sekunder.

Alle skriverne er ifølge Sony svært enkle å betjene. Man setter bare inn kameraets minnekort, ser bildene på lcd-skjermen på skriveren og blir guidet igjennom mulig hetene ved hjelp av ikoner på skjermen.

De fire modellene har smarte og lett anvendelige funksjoner innebygd, som f.eks. automatisk korrigering av røde øyne. FP85 og FP95 kan også rette hudtoner, sikre en perfekt eksponering og justere fokus. De veiledende prisene er 1800 kroner for toppmodellen FP95, 1500 kroner for FP85 og 1300 kroner for FP75, mens FP65 koster 1100 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev