Cookies- og Brukervilkår

Slank multiskriver med trådløse muligheter

Epson er klare med den nye modellen Stylus Photo PX710W, som er en trådløs multiskriver som kan skrive ut bilder i en oppløsning på opptil 5760 x 1440 dpi.

  • 03.12.2009

Foruten å skanne og kopiere har model-len også mulighet for Wi-Fi. Det er en in-nebygd papirholder, så skriveren bare tar 15 cm i høyden, noe som gjør den til en av de slankeste modellene. Man kan se og skrive ut bilder rett fra en rekke vanlige minnekorttyper ved hjelp av den innebygde lcd-fargeskjermen på 2,4 tommer. Den innebygde flatbed-skanne-ren kan skanne i en oppløsning på opptil 2400 x 4800 ppi i formatet A4. Det er også mulig å skrive ut rett fra kameraer som har PictBridge innebygd. Modellen gir også muligheter for å skrive ut di-rekte på en cd eller dvd. Den har Epsons såkalte Micro Piezo-skriverhodetekno-logi, som i kombinasjon med produsen-tens eget blekk, Claria Photographic Ink, skal sikre helt skarpe og levende farger. Det brukes seks separate blekkpatroner, der det i tillegg til de fire vanlige fargene også er lys magenta og lys cyan for å sikre flottere bilder. Bildene kan holde opptil 98 år i en fotoramme eller over 200 år i et fotoalbum ifølge Epson. Den veilende prisen er 1695 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev