Cookies- og Brukervilkår

Smart berøringsfølsom fotoramme til hjemmet

De digitale fotorammene, som de senere årene har vunnet innpass i mange hjem som alternativ til de mer vanlige bildene, blir nå vesentlig mer avanserte. Kodak er nå klare med fem modeller som har et berøringsfølsomt område rundt selve skjermen.

  • 30.06.2008

Med den følsomme kanten, kalt Quick Touch Border fra Kodak, skånes skjermen for irriterende fettete fingre. Dessuten gjør den det lettere å bestemme hvilke bilder eller filmer som skal vises. Funksjonen kan også brukes til å forandre på bildenes rekkefølge på skjermen på en rask og enkel måte. Rammene finnes med skjermer på henholdsvis syv, åtte og ti tommer. Den minste måler 23 x 16 cm, mens toppmodellen er på 30 x 21 cm. Alle sammen kan lese minnekort av enten typen SD eller CompactFlash, og de fire største har 128 MB innebygd minne og kan avspille filmer samt MP3-lydfiler via de innebygde høyttalerne. De to største modellene kan også hente bilder trådløst.

Tilpasning til omgivelsene

Som noe litt ekstra kan man tilpasse utseendet på rammene så de passer bedre til hjemmet. Tilbehøret omfatter innerrammer og passepartouter i forskjellige farger og materialer. Den minste modellen, Kodak EasyShare P720, koster 895 kroner, mens toppmodellen, Kodak EasyShare M1020, koster 2495 kroner.

Med de digitale rammene får du en ny programvarepakke kalt Digital Display Software, som gjør det lett å ordne og redigere bilder, samt å flytte bilder fra datamaskinen rett over til skjermen på fotorammen. Fotorammene viser bildene i 16:9 bredformat, og skjermene er kalibrert med Kodaks Color Science-teknologi, som skal gi mer levende farger og naturlige hudtoner. De kan henges på veggen eller stå på et bord.

Kodak EasyShare M1020

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev