Cookies- og Brukervilkår

Sony Handycam HDR-TG3E

Verdens minste HDvideokamera veier mindre enn en pakke smør, og er like fett. Se hvorfor Sony er foran konkurrentene. Men pass på. Du kan veldig fort bli 9000 kroner fattigere hvis du leser videre.

  • 21.08.2008

Firmaene som lever av å selge vesker til videokameraer må rive seg i håret når de ser denne skjønnheten fra Sony. HDRTG3E veier bare 240 gram og er omtrent halvparten så stor som et vanlig kamera. Det er med andre ord ikke behov for noen vesker, siden kameraet passer fint i en vanlig bukselomme. Det kan ikke være noen tvil om at fremtiden vil by på massevis av videokameraer i denne størrelsen.De kompakte målene kan bli det endelig gjennombruddet for videokameraet, som fortsatt ligger på et stabilt, men behersket salg. Med et så kompakt ytre kunne vi ikke la være å ta Sonys lille skjønnhet med på farten, og det er det ikke mange videokameraer som kan skryte av.Overflaten er belagt med titan, og HDR-TG3E tar opp på Memory Stick PRO Duo, slik at man ikke trenger å rote med bånd eller dvd-plater. Opptakene våre ble ganske pene og detaljrike, og kameraet filmer da også i full HD, tilsvarende 1920 x 1080 piksler.Det er riktignok ikke progressivt, men interlaced, der bildet sammensettes av to deler. Opptakene våre ble likevel nydelige, selv om de ikke når opp til de aller beste – og mye større – videokameraene.

Les hele artiklen i DIGITAL FOTO nr. 13/2008

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev