Cookies- og Brukervilkår

Super zoom til bukselomma

Flere av de store kameraprodusentene har i løpet av året vært på banen med kompaktkameraer som til tross for beskjeden størrelse har kunnet by på et zoomområde på både 10x og 12x

  • 10.11.2009

Nå er Ricoh også klare med et kamera som kan tilby 10,7x zoom, som tilsvarer et brennviddeområde på 28-300 mm. CX2 bygger i store trekk på den samme teknologien som CX1. Det gjelder også kameradesignen, som er holdt i stramme, enkle linjer, som gir en god følelse av kvalitet. Kameraet er utstyrt med en cmos-sensor med en oppløsning på 9,3 megapiksler og kan ta fem bilder i sekundet i beste jpegoppløsning. CX2 kan ikke ta bilder i raw. Ønsker man å ta 30 bilder i sekundet, kan dette også la seg gjøre. Her settes oppløsningen da ned fra 9,3 megapiksler til 2,0 megapiksler. I tilstanden ultrahigh-speed kan man faktisk også ta 120 bilder i sekundet i vga-oppløsning.

Lag ditt eget miniatyrlandskap

Det er mange motivprogrammer, og en nyhet er at man kan velge High-contrast B&W, som gir svarthvite bilder med en kornete eff ekt. Og liker man den virkningen godt, kan man med et tilt/shift-objektiv, der landskaper og personer gjøres selektivt uskarpe så de fremstår som en miniatyrverden, kan man bruke programmet Miniaturize. CX2. Kameraet koster 3495 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev