Cookies- og Brukervilkår
Samsung WB5000

Superzoom fra Samsung

Nå kommer det enda en deltager til klassen av superzoomkameraer. Nyheten Samsung WB5000 dekker fra vidvinkel på 26 mm til tele på 624 mm og har 24x optisk zoom.

  • 12.01.2010

Nå kommer det enda en deltager til klassen av superzoomkameraer. Nyheten Samsung WB5000 dekker fra vidvinkel på 26 mm til tele på 624 mm og har 24x optisk zoom. Det legger seg dermed i toppen av zoomfeltet og blir bare overgått av Olympus SP-590UZ, som har 26x zoom. Det er snakk om en helt ny kameraserie fra Samsung, som ellers de siste årene har fokusert på lommekameraer med høyst 10x zoom. Designen er da også markant annerledes og ligner mer på en miniatyrutgave av et speilrefl eks. Kameraet er utstyrt med et Schneider-Kreuznach-objektiv, har optisk bildestabilisering og koster 2995 kroner.

Unngå lukkede øyne

Fotoentusiasten vil glede seg over at det foruten en rekke programmer også er muligheter for full manuell kontroll, og man kan også fotografere i raw. ISO kan skrus opp til 3200, og hvis man aksepterer en halvparten så stor filstørrelse, kan man velge ISO 6400. Det er innebygd ansiktsgjenkjennelse som kan registrere opptil 20 forskjellige ansikter, og man kan søke etter egne favoritter når man blar igjennom bildene sine. I tillegg kan man aktivere kameraets smilegjenkjennelse, og med innstillingen Blink Detection Mode kan man unngå å få bilder av mennesker med lukkede øyne. WB5000 kan også ta opp HD-video i oppløsningen 1280 x 720 piksler med 30 bilder i sekundet.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev