Cookies- og Brukervilkår

Superzoom til lavpris

Et avansert kompaktkamera med kraftig zoom trenger ikke å koste en formue. Fujifilms nyeste modell byr på 18x zoom, HD-video og manuelle muligheter, og i butikken får du den faktisk et godt stykke under 2000 kroner.

  • 23.06.2010

Fujifilm har etterhvert en god tradisjon for å produsere zoomkameraer som er proppfulle av funksjoner og ikke nødvendigvis krever et dypdykk i lommeboka.

Den nyeste modellen, FinePix S2500HD, har arvet noen av de spennende mulighetene som også finnes i det avanserte FinePix HS10, og det nye kan by på enda høyere oppløsning. Mens HS10 har 10,3 megapiksler, har S2500HD 12,2 megapiksler. Til gjengjeld må man nøye seg med video i HD i oppløsningen 1280 x 720 piksler i stedet for Full HD.

Prisen for det nye kompakte zoomkamera er faktisk bare 2199 kroner veiledende. For den summen får man 18x zoom som dekker brennviddeområdet 28-504 mm, innebygd bildestabilisering i kameraet og ISO-innstilling opp til 6400.

I tillegg kan man, foruten alle motivprogrammene, velge om man vil bruke et lukker-tidsprioritert eller blenderprioritert program. Kameraet har en smart fokusfunksjon som gjør det mulig å holde fokus på motiver i bevegelse, og med Instant Zoom kan man beskjære bildet allerede under fotografering når man tar bilder på de lengste brennviddene.

S2500HD har også fått innebygd ansiktsgjenkjennelse, og kameraet reagerer på både smil og blunkende øyne når man fotograferer mennesker.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev