Cookies- og Brukervilkår

Tåler slag, vann og støv

Ricoh har lanseret G600 som avløser for Caplio 500G wide. Kameraet er robust, kan tåle fall fra en høyde på 1,5 meter og også en solid regnbyge. Man kan faktisk ta det med under vannet – men ikke lenger ned enn en meters dybde.

  • 16.07.2008

I tillegg er G600 støvtett, så en tur på stranden, i ørkenen eller i vindfulle fjellområder gir ikke kameraet problemer overhodet.Kameraet har en oppløsning på 10,3 megapiksler og et zoomobjektiv som dekker et brennviddeområde tilsvarende 28-140 mm på et 35-mm kamera. Objektivet har et ekstra feste og kan brukes sammen med en vidvinkelkonverter, slik at du da har et objektiv på 22 mm. Makrofunksjonen er god og kan fokusere på bare en cm’s avstand. Den innebygde blitsen rekker opptil ti meter, og i blitsskoen kan man koble til en ekstern blits. Det følger med et opplabart batteri, men Ricoh G600 kan også ta AAA-batterier.

Mange gode detaljer

Ricoh G600 er et ganske annerledes og sjarmerende kamera med mange gode detaljer. Skjermen på 2,7 tommer er også tilpasset fotooppgaver utendørs. Lysstyrken justeres nemlig automatisk avhengig av lysforholdene, slik at skjermen er tydelig også i kraftig solskinn. Den myke utformingen av kameraet gjør det langt enklere å ha i jakkelommen og mye lettere å betjene med en hånd. Kameraet har en pris på 4795 kroner.Ricoh G600

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Lenke

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev