Cookies- og Brukervilkår
Canon Digital Ixus 870 IS

Tar bilde når fotografen er med

Siden det første Digital IXUS ble født I 2000, er det kommet et hav av små smarte modeller fra Canon i serien. Den seneste heter 870 IS og har den nye funksjonen Face Self-timer.

  • 27.01.2009

Med denne tar kameraet et bilde hver gang det dukker opp noe nytt i motivet. Det er f.eks. smart hvis fotografen selv vil være med på bildet. Når man trykker på knappen, kan man i ro og mak gå bort til resten av familien, og så tar kameraet et bilde når alle er på plass.

Det er også forbedret ansiktsgjenkjennelse som raskt registrerer ansikter i skjeve vinkler og i profil, så man er sikker på å få veleksponerte portretter. Kameraet skrur selv opp ISO-verdien hvis det kan merke bevegelser fra fotografen.

Canon Digital Ixus 870 IS

Man kan også følge motiver i bevegelse med den nye Servoautofokusen, som er beregnet til sport og action. Nå kan man også ta opp enda mer video på det samme minnekortet enn tidligere. Med en ny utviklet komprimering fyller videoklipp 40 prosent mindre plass enn de gjorde tidligere.

Smart kontroll av kontrast

Før i tiden var det nærmest umulig å oppdrive et lommekamera med vidvinkel, men her får man 28 mm å kose seg med, og Canons spesielle i-Contrast sikrer at man får detaljer i både mørke og lyse områder. Alle funksjonene stilles enkelt med det spesielle hjulet Multi Control Dial.

Canon Digital IXUS 870 IS har, som navnet antyder, bildestabilisering og fåes i sølv eller gull hvis man har 2699 kroner til overs.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev