Cookies- og Brukervilkår
Pentax X90

Tett innpå med 162,5x zoom

Med en tele som tilsvarer 676 mm og en makrofunksjon som stiller skarpt bare en cm fra frontlinsen, er man forberedt på å fange alle motiver med Pentax’ nyeste zoomkamera.

  • 27.05.2010

Med X70, som kom på markedet i 2009, kom Pentax endelig inn på markedet for kompaktkameraer med kraftig zoom, og der har de tenkt å bli. Seneste satsning heter X90 og byr på 26x zoom, som tilsvarer 26-676 mm. Man kan til og med komme helt opp på 162,5x zoom, som tilsvarer en brennvidde på 4225 mm, ved å bruke funksjonen Intelligent Zoom, som setter oppløsningen litt ned.

Derfor er bild ene tatt med den vanvittige brennvidden helt nede i en oppløsning på 0,3 megapiksler mot normalt 12,0 megapiksler. Der er naturligvis innebygd bildestabilisering, som reduserer risikoen for bevegelser.

Pentax X90 kan også ta opp video i HD-opp-løsning på opp til 1280 x 720 piksler med 30 bilder i sekundet. Her kan man ta i bruk Movie Shake Reduction, som med innebygd programvare skal kunne gi færre bevegelser på levende bilder.

Kameraets ansiktsgjenkjennelse fi nner opp til tre ansikter i løpet av bare 0,03 sekunder – også selv om personene sees fra siden. Og er modellen forfengelig, kan man ta i bruk det nye Small Face-filteret, som gjør ansikter litt mindre.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev