Cookies- og Brukervilkår
Fujifilm Z700EXR

Ultratynn modellfanger alle motiver i natten

Fujifilm er klar med FinePix Z700EXR, som byr på prisvinnende teknologi og enorm lcd-skjerm på hele 3,5 tommer, som man kan navigere på bare ved hjelp av pekefingeren..

  • 26.05.2010

I klassen av supertynne lommekameraer er Z700EXR nyeste lansering fra Fujifilm. Metallhuset her er bare 1,6 cm tynt, så det kan lett ligge i lomma. Kameraet kombinerer et FUJINON-objektiv med 5x optisk zoom og en oppløsning på 12,0 megapiksler og gir muligheter for å ta opp filmklipp i HD-oppløsningen 1280 x 720 piksler og overføre dem via en kabel til enhver tv som er HD-ready.

ISO går til 3200 i full oppløsning, og det er innebygd Dual Image Stabilisation, som skal redusere uskarpe bilder under fotografering. Hvis man vil ta bybilder i dårlig belysning, kan man glede seg over funksjonen Pro Low-light Mode, som tilfører bildene ekstra lys ved høy ISO ved hjelp av en ny teknologi. Coveret er laget i en bølgedesign, som samtidig fungerer som på og avfunksjon når man åpner og lukker det.

Den store berøringsfølsomme lcd-skjermen på 3,5 tommer har en oppløsning på 460 000 punkter, og man kan bruke den til å komponere, ta og se igjennom bildene sine med pekefi ngeren. Ved å kombinere med Dual Image Display kan man dele opp skjermen i flere punkter og scrolle gjennom bildesamlingen.

Fujifilm har også introdusert den nye funksjonen Facebook/YouT-ube Easy Upload, så bildene er klare til å bli overført til nettet når man kommer hjem til datamaskinen, med programmet MyFinePix Studio. Den innebygde ansiktsgjenkjennelsen kan identifi sere opptil åtte ansikter.

Z700EXR koster 2390 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev